2 - 3 ( 1 - 1 , 0 - 0 , 1 - 2 )

1-1 Alex N ass Alex W
2-2 Marcus B

Vi skulle ha vunnit!!

Idag gjorde vi en mycket bra match förutom att vi hade så svårt att göra mål. Sunnanå var däremot mycket effektiva och tog vara på sina chanser.
Alla i laget ska ha beröm och vi spelade aggressivt men samtidigt smart. Det var bara målen som fattades.

FÖRSTA
Vi är bra med från start och stoppade Sunnanå på mittplan. De kom aldrig loss och fick slå sina fina andra-pass. En utvisning efter 5 min ger Sunnanå chansen som de genast tar. Vi skakar av oss målet direkt och ör mål efter en halv minut. Bra inställning! Jämn fortsättning av halvleken med ett övertag i chanser för oss.

ANDRA
Mycket kamp och vi fortsätter skapa chanser. Bollen tar i stolpen och vi missar tyvärr en del klara chanser. Ett 5 mot 3 överläge borde ha gett utdelning. Vi sköt utanför och hade lite för bråttom. Halvleken till oss igen, men inga mål!!!

TREDJE
Vi är med och chanserskapas åt båda håll. Tyvärr får Sunnanå sin halvchans och det resulterar i 2-1. Åter igen höjer vi oss och gör 2-2 inom en minut. Bra inställning!! Alla väntade på vilka som ska göra 3-2 och tyvärr lyckas Sunnanå före oss. Vi satsar allt framåt mot slutet och lyckas skapa en del chanser men det räcker inte idag.

Den här matchen tar vi med oss som ett exempel på hur bra vi kan spela när det fungerar. Nu vet vi att vi kan bara vi kan mobilsera vår krafter.